Flyinstruksjon

FLY INSTRUKSJON

Flylegen HF er JAR godkjent CRI SEP, og kan tilby instruksjon en til en, eller i grupper hvis det skulle være behov. Med forbehold om tilgjengelig egnet flymateriell, ta kontakt for avtale.

Type utsjekk

Kan gi typeutsjekk på SEP, dvs alle de vanlige enmotors stempelmotordrevne fly. Har operativ erfaring fra et 20 talls av de mest kjente typer småfly. Ved spesielle typer kan man i samarbeid med offentlige myndigheter gjennomføre skreddersydde opplegg til typeutsjekk om nødvendig.

Faste Ratinger

Kan værer behjelpelig med instruksjon til faste ratinger som HALEHJULSUTSJEKK, utsjekk på fly med SKI UNDERSTELL, internasjonal radiotelefoni, og hvis du skal opp til større COMPLEX SINGLES (dvs fly med ∙ constant speed propeller, ∙ retractable gear ∙ motor over 200 Hk).

Instruktør time

Trenger du oppfriskning av gamle kunnskaper, trening før langtur med familien, ønsker du å utvide horisonten eller ønsker å ha med en safety pilot- ta gjerne kontakt for avtale.

Upset Recovery Training

Er det lenge siden du fløy mot kantene av flyets kapasitet og godkjenning, og er du usikker på hvordan du vil håndtere en unormal flygestilling? Vi kan bidra med instruksjon og trening til å takle også disse problemstillingene. Med forbehold om egnet flymateriell.